Siska van Kessel gestart als projectmanager compost voor BVOR

Siska van Kessel is deze maand gestart als de nieuwe projectmanager compost voor zowel de BVOR als voor de Afdeling Bioconversie van de Vereniging Afvalbedrijven (VA). In deze nieuwe functie gaat Van Kessel een centrale rol spelen in de belangenbehartiging rond compost.

Van Kessel (45) heeft een achtergrond in de agrarische sector. Zij was de laatste tien jaar manager special Projects, Innovatie en Noviteiten bij een bedrijf in de plantenteelt. Voor dit bedrijf was zij eerder ook werkzaam in Ethiopië.

Ze vindt het belangrijk dat er meer aandacht is voor de relatie tussen bodem en compost. “Compost is een fantastisch ingrediënt voor de bodem die het verdient op zijn waarde te worden geschat en meer aandacht mag krijgen. Door via de VA en BVOR de spin in het web te zijn tussen aanvoer, afvoer en regelgeving van compost denk ik op de goede plaats te zitten.”

De BVOR en de Afdeling Bioconversie van de Vereniging Afvalbedrijven vertegenwoordigen samen de professionele compostproducenten in Nederland. Leden van de BVOR en de Vereniging Afvalbedrijven bewerken jaarlijks ruim 4 miljoen ton organische reststromen tot compost, biobrandstoffen en andere biobased grondstoffen.

bron: BVOR


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.