Valstar Holland, Bioworld en Eminent bundelen krachten binnen Best Fresh

Best Fresh gaat de krachten verder bundelen binnen haar handelsbedrijven. De omstandigheden in de markt én de wensen van klanten veranderen in een rap tempo, en dat vraagt om een efficiënte werkwijze. Om optimaal te profiteren van de synergie binnen de groep zullen Farmhouse International en Valstar Holland intensiever gaan samenwerken.

Best Fresh importeert met Farmhouse International jaarrond exotische producten via de kortst mogelijke keten. Gedreven door een duurzame missie komen de producten van dichtbij waar mogelijk, en ver weg waar nodig. Onder Farmhouse vallen nu de bedrijven Yex (exoten), FV Seleqt (specialist in fijne groenten), joint ventures als Avor (avocado’s), Spot (zoete aardappels) en het eigen exotenmerk ‘Discovered’. Eind dit jaar voegt Farmhouse hier ook het bedrijf Valstar aan toe.

Valstar, een Westlands bedrijf met roots in AGF sinds 1928, gaat werken volgens de vooruitstrevende aanpak van Farmhouse. Deze is gericht op een verrassend assortiment, het bouwen van sterke merken en duurzaam ondernemerschap. De activiteiten van Bioworld worden grotendeels ondergebracht bij zusterbedrijf Valstar. De bijzondere producten van Eminent worden toegevoegd aan het assortiment van FV Seleqt. “Door het bundelen van het assortiment onder Valstar en FV Seleqt, zijn we efficiënter georganiseerd en kunnen we klanten beter bedienen” zegt Bas Rensen CEO Best Fresh.

Best Fresh bereidt zich op meerdere vlakken voor op de toekomst. Zo wordt de implementatie van een nieuw SAP-systeem nog dit jaar afgerond. “Begin december gaan onze laatste bedrijven over. Met name binnen onze logistieke bedrijven kunnen wij hiermee een grote efficiëntieverbetering realiseren. Dit is een grote stap voorwaarts in de digitalisering van activiteiten, een belangrijke vooruitgang om in de behoeften van onze klanten te blijven voorzien.”

Vanwege de vernieuwingen zal een aantal medewerkers een andere rol gaan vervullen. Voor een klein aantal medewerkers heeft Best Fresh geen positie kunnen vinden binnen de nieuwe structuur. Klanten en relaties van Best Fresh zijn geïnformeerd over de ontwikkelingen. Zij kunnen vanaf komend jaar terecht bij Farmhouse International voor een compleet assortiment in unieke lokale- en exotische groenten en fruit.

Voor meer informatie:
Best Fresh Group
Tel: 0174 478 900
www.bestfreshgroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.