LLTB jaarcongres aanstaande donderdag

Leden van De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) zijn donderdag 16 november welkom op het LLTB Jaarcongres in congrescentrum Het Forum in Roermond. Het thema van dit jaar is: 'LLTB voor jou!'.

Inloop is om 14:00 uur en het programma start om 15:00 uur. LLTB-voorzitter Thijs Rompelberg verzorgt het openingswoord en vertelt onder meer over zijn eerste twaalf maanden als voorzitter en de actualiteiten binnen de agrarische sector. Dagvoorzitter Martine van der Meijden neemt deelnemers mee door het programma. Gedeputeerde Jasper Kuntzelaers (PvdA) is als spreker ook aanwezig.

Wetenschapsjournalist en documentairemaker Hidde Boersma is dit jaar de keynotespreker van het jaarcongres. De vier hoofdbestuurders van de LLTB nemen de leden mee in de activiteiten, resultaten en inzet van de LLTB. Na het inhoudelijke deel staat een diner klaar en wordt onder het genot van een hapje en drankje de dag afgesloten.

Het adres is:
Elmpterweg 50
6042 KL Roermond

Aanmelden voor het jaarcongres kan hier bij LLTB.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.