Nationale en internationale exposanten op AGF Beurs Zuid-Nederland

"In korte tijd zowel jezelf als je team inspireren"

Op 7 november aanstaande kunnen ondernemers in de AGF-detailhandel in één middag en avond bijtanken op de AGF-beurs Zuid-Nederland. De beurs biedt traditiegetrouw allerlei mogelijkheden om nieuwe producten en leveranciers uit Nederland en daarbuiten te verkennen. Vernieuwend is dat tijdens de beurs er ook volop ruimte is gemaakt om te leren en te netwerken, vertelt Karin van Aspert van Gebrs van Aarle die de beurs organiseert. “Het is een ongekende kans om in korte tijd zowel jezelf als je team te inspireren.”

“We hebben ons best gedaan een beurs met een heel divers aanbod neer te zetten. Er zijn naast nationale ook internationale exposanten waaronder leveranciers uit België, Spanje en Italië. Dat is natuurlijk een uitstekende gelegenheid om hun producten te ontdekken en in gesprek te gaan met de mensen die deze producten het hele jaar verzorgen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook volop stands van toeleveranciers, van product tot verpakking is alles eigenlijk wel aanwezig”, vertelt Karin.

Naast de traditionele beursvloer met exposanten zijn er ook interactieve stands. Zo is het mogelijk om de footprint te laten uitrekenen van maaltijden die je maakt of je (smaak)kennis te testen. Daarnaast worden er demonstraties en masterclasses gegeven over speciale producten en zijn er trendpresentaties, die bezoekers informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Van 17:30 - 18:30 uur is er een vrij toegankelijke netwerkborrel op de beursvloer welke gelegenheid geeft tot het leggen van contacten met vakgenoten en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken.

Voor bezoekers die op zoek zijn naar marktontwikkelingen en unieke producten, is het mogelijk om masterclasses en trendpresentaties bij te wonen van vakexperts.

Internationale trendwatcher, Lieke Lamb van Future Expertise Center geeft inzicht in de veranderingen die zich voordoen in de maatschappij en hoe de voedselsector hierop kan inspelen. Ze praat bezoekers helemaal bij over de kansen binnen AGF, de invloed van AI (Artificial Intelligence) en ChatGPT.

Wilco van den Berg van GroentenFruit Huis zet de marktontwikkelingen op een rijtje en gaat in op de kansen die foodservice en detailhandel bieden. Paddenstoelen expert Leon van Basten van Fungi Fungi deelt zijn kennis in een masterclass en geeft ook kookdemonstraties op de beursvloer. Een primeur op de beurs is de introductie van de ROC-banaan door Fairtrasa International. Dit product wordt voor het eerst gepresenteerd op Nederlandse bodem, waardoor bezoekers de kans krijgen om er direct mee in aanraking te komen. Fairtrasa International heeft ook een eigen stand op de beurs, waar ze informatie delen over hun missie en producten.

De beurs biedt gratis toegang voor bezoekers, en kaartjes voor de beurs kunnen zonder kosten worden gereserveerd. Om deel te nemen aan de masterclasses, is het nodig om je vooraf in te schrijven om een plek te reserveren. “We moedigen iedereen aan om deel te nemen, kennis te vergaren, inspiratie op te doen en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken”, besluit Karin.

Klik hier voor meer informatie
Klik hier om direct een gratis ticket te bestellen

Belangrijke details:
Waar: De Noordkade, Verlengde Noordkade 10-14, 5462 EH Veghel
Wanneer: 7 november 2023 van 14.00 – 21.00 uur.
Toegang: Gratis
Aanmelding voor Masterclasses: info@agfbeurszuidnederland.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.