Eva Burgers wordt bruggenbouwer bij LTO

LTO Nederland heeft een nieuwe functie in het leven geroepen: de rol van stakeholdermanager. Per 1 december start Eva Burgers als stakeholdermanager. Eva werkte de laatste jaren voor een consultancybureau. Eerder werkte Eva bij Natuurmonumenten als subsidiespecialist en medewerker public affairs.


Eva Burgers

Eva Burgers: “De laatste jaren werkte ik dagelijks samen met agrariërs die echt wel willen, maar vastlopen in complexe regelgeving, frustrerend beleid, onvoldoende budget en permanente onzekerheid en onduidelijkheid. Juist dáárin wil ik het verschil maken. Gezamenlijk toekomstperspectief creëren. De vraag zou niet moeten zijn wat boeren en tuinders allemaal ‘moeten’, maar wat ze ‘kunnen’ en ‘willen’. Ik ben enorm gemotiveerd om er vanuit LTO aan bij te dragen om die kloof te overbruggen.”

Manager Public Affairs & Communicatie Bjørn van den Boom is verheugd over de komst van Eva naar LTO: “Eva is een bruggenbouwer die in eerdere functies heeft laten zien dat ze in staat is om creatieve coalities te bouwen en zo bij te dragen aan vernieuwende oplossingen. We zijn ervan overtuigd dat Eva met haar netwerk en ervaring de belangen van de Nederlandse landbouw uitstekend kan behartigen en verder uit zal bouwen.”

Bron: LTO Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.