CEA: een gamechanger voor retail?

Op dinsdag 7 november organiseert het World Horti Centre het zesde I-Grow Inside webinar. Een panel van professionals staat klaar om te praten over het onderwerp ‘CEA: een gamechanger voor retail?’. De afgelopen jaren heeft het agrarische landschap een revolutie ondergaan door de komst van Controlled Environment Agriculture. Dit heeft meerdere voordelen voor retailers en consumenten. Het panel geeft meer inzicht in hun ervaringen en hoe zij CEA zien. I-Grow Inside is online te volgen of live bij te wonen in het World Horti Center.


Van links naar rechts: Simone van der Steeg, Roel Janssen en Johan Vis.

Leden panel
Het panel bestaat uit Roel Janssen, Head of Product and Business Development bij Planet Farms; Simone van der Steeg, Sourcing Manager for the Fresh Fruit Category bij Albert Heijn en Johan Vis, Marketing Specialist Tomato, Lettuce and Leafies bij Rijk Zwaan.

Praktische informatie
Het I-Grow Inside webinar op 7 november is live te volgen in World Horti Center, Europa 1 in Naaldwijk. Hier gaat het evenement om 14.00 uur van start en duurt tot 17.00 uur. Online is het webinar te volgen van 14.30 tot 15.30 uur. Het webinar wordt georganiseerd in samenwerking met de community Indoor Farming NL en mede mogelijk gemaakt door Greenport West-Holland en FarmTech Society.

Hier is het mogelijk om aan te melden voor het webinar.

Voor meer informatie:
World Horti Center
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
T: +310174385600
info@worldhorticenter.nl
www.worldhorticenter.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.