Nieuwbouw CombiVliet gevuld met tomatenplanten en LED-licht

De laatste fase van totaal 8 fases van 12 ha voor tomatenteler CombiVliet is gevuld met tomatenplanten. De LED-belichting boven het gewas staat ook al aan. Dat deelt de teler op LinkedIn. Men spreekt van een hoogtepunt.

"Wat is er hard gewerkt door iedereen, wat heeft iedereen z'n best gedaan. Eigen medewerkers, maar ook de medewerkers van toeleveranciers hebben er alles aan gedaan om op tijd alles klaar te hebben. Want als de plantjes voor de deur staan, moeten ze ook zo snel mogelijk naar de kas om aangesloten te worden aan het water met voeding. Hoe sneller dit gaat, hoe minder last een plantje heeft van de overgang van de plantenkwekerij naar onze kas in Middenmeer.

En nu gaan we natuurlijk ons best doen ze zo goed mogelijk te verzorgen, operational excellence. Want jonge plantjes zijn mega gevoelig voor wisselende omstandigheden, licht, luchtvochtigheid, water, voeding, etc. Dus we gaan het zo aangenaam mogelijk maken! Samen groeien……🍅"


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.