Young Fruit Pro’s op expeditie naar Schouten Tulips en Agro Care

De Young Fruit Pro’s organiseren vrijdag 10 november een dagexcursie. Een mooie kans om innovatie buiten de fruitsector te ontdekken tijdens deze expeditie. De Young Fruit Pro's is een netwerk van jonge professionals op het gebied van fruit, data en technologie. Voor en door de Next Generation, organiseert het bestuur jaarrond activiteiten met een toekomstgerichte sector als doel. De Young Fruit Pro’s is een initiatief van de Fruit Tech Campus powered by telerscoöperatie FruitMasters.De club brengt onder meer een bezoek aan Schouten Tulips, een bedrijf dat tulpen kweekt in Nederland, Frankrijk, Italië en Nieuw-Zeeland. Zij hebben als doel jaarrond kwalitatieve tulpen te produceren waarbij gebruik gemaakt wordt van geoptimaliseerde en geautomatiseerde productieprocessen. Zo werken ze in de broeierij met opplant robots die we gaan bekijken.

Vervolgens wordt Agro Care bezocht, een van de grootste tomatenproducenten van Europa, en waar geldt "big data" is "big business". De data wordt door IT-bedrijf Nitea verwerkt voor procesoptimalisatie en automatisering. Daarnaast wordt voor optimaal energiemanagement gebruik gemaakt van warmtekrachtkoppelingen.De dag wordt afgesloten met een diner en gezellige borrel.

Praktische informatie
Datum: vrijdag 10 november
Tijd: 13:00 uur
Locatie: Meeweg 29, Hem
Prijs: €35,- p.p. (incl. diner en borrel)

Wil jij jouw kennis verbreden op het gebied van vooruitstrevende technologieën? En heb je zin in een gezellige borrel om bij te praten met Young Fruit Pro’s? Meld je dan snel aan! VOL = VOL.

Klik hier om je aan te melden


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.