uitbreiding HortiQ-certificaat Van der Hoeven en Patron Agri Systems

"Belangrijke stap in de verdere professionalisering van ons bedrijf"

Menno van den Brink - CTO en Jens Stender-Robertz – QHSE-Manager hebben namens Patron Agri Systems het BRL8001-certificaat in ontvangst genomen. Patron was al in het bezit van het BRL8000-certificaat, dat garant staat voor de kwaliteit van de processen in het bedrijf. Met het BRL8001-certificaat, dat specifiek de kwaliteit van de waterproducten garandeert, is de certificering nu compleet. "Het behalen van zowel het BRL8000- als het BRL8001-certificaat is een duidelijk bewijs van de inzet van Van der Hoeven en Patron Agri Systems voor hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap," aldus Hans van der Salm, voorzitter van HortiQ.


Uitreiking certificaat Patron Agri Systems

"Met de steeds grootschaliger wordende projecten en de groeiende eisen van investeerders op het gebied van kwaliteit en certificeringen, verstevigt deze mijlpaal onze positie als betrouwbare topspeler in de sector. Als Van der Hoeven Groep zijn we verheugd over de uitbreiding van onze certificaten; dit markeert een belangrijke stap in de verdere professionalisering van ons bedrijf en is essentieel om toonaangevend te blijven in de sector”, aldus Menno van den Brink.

Het BRL8000- en BRL8001-certificaat, uitgegeven door HortiQ, bevestigt dat Van der Hoeven Horticultural Projects en Patron Agri Systems voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en protocollen binnen de tuinbouwindustrie.

Voor meer informatie:
HortiQ
info@hortiq.nl
www.hortiq.nl

Patron Agri Systems Group
info@patronagrisystems.nl
www.patronagrisystems.nl

Van der Hoeven Horticultural Projects
info@vanderhoeven.nl
www.vanderhoeven.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.