Marlies Neef (Be-leaf) gaat samen met dochter 7 dagen hiken voor Amref Flying Doctors

Marlies Neef van biologisch tuinbouwbedrijf Be-leaf, gaat hiken voor Amref Flying Doctors.

Van 4 tot en met 11 november organiseert Amref Flying Doctors: Africa Hike; een 7-daagse trektocht door één van de meest bijzondere gebieden van Tanzania, de East Usambara Mountains. De opbrengst van deze Africa Hike komt geheel ten goede aan de projecten van Amref Flying Doctors. Vanuit Be-leaf gaat Marlies Neef, samen met haar dochter, deze sportieve uitdaging aan.


Marlies Neef en haar dochter

Het doel: een gezond en sterk Afrika. Vooral voor de gezondheid van meisjes en jonge vrouwen. Want als zij gezond zijn en blijven, kunnen ze werken en een beter leven opbouwen voor zichzelf en hun gezin.

"We vinden dit een fantastisch doel dat we graag ondersteunen", aldus Marlies Neef. "Natuurlijk zullen wij zelf moeten trainen voor de hike, maar bij het laten stijgen van de sponsorteller voor Amref Flying Doctors kunnen we alle hulp gebruiken. Door het organiseren van verschillende activiteiten hebben we inmiddels al meer dan 10.500 Euro opgehaald en hebben wij ons startbewijs voor Africa Hike binnen."

Een fantastisch resultaat ,volgens Siete Neef. "Maar hoe mooi zou het zijn als we de teller nog een stukje kunnen laten stijgen. Want dat betekent: nog meer geld voor Amref Flying Doctors die zich inzet voor een gezond en sterk Afrika. Elke Euro maakt het verschil!"

Voor sponsoring: https://africahike.nl/marlies-neef-de-neefjes

Voor meer informatie:
Siete en Marlies Neef
Be-leaf
Maasdijk 43
2691 PA ‘s-Gravenzande
info@be-leaf.nl
www.be-leaf.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.