Koppert Cress introduceert collectie 'Witte Groenten'

Koppert Cress introduceert een categorie 'Witte Groente'. "Een droom die uitkomt, een wit bord vol met alleen maar smaakvolle witte groenten", zo stelt Rob Baan.

De witte groenten worden geteeld in speciaal ontwikkelde donkere kamers, in het water en met een hoge luchtvochtigheid. De basisknol of - wortel, mits geschikt, levert scheuten en zijn eetbaar. "Stel je eens voor, een diner in een voortreffelijk restaurant waarop je een smetteloos wit bord gepresenteerd krijgt met alleen maar smaakvolle witte groenten."

De deelcollectie gaat van start met twee producten: de nieuwe Morar Shoots, met een prikkelende mierikswortelsmaak, en de terugkeer van de Sweet Peeper, de zoete aardappel. Maar de verwachting is dat er snel nieuwe innovaties aan deze collectie worden toegevoegd.

Morar Shoots
"Morar Shoots hebben een verwarmende scherpe en zoete smaak met een sterke wasabi-achtige nasmaak. De scheuten hebben een stevige, sappige stengel met delicate geel-witte bladeren aan het uiteinde. De mooie, knapperige scheuten vol smaak passen goed bij zowel moderne als traditionele Aziatische keukens. Morar Shoots kunnen in hun geheel worden gebruikt en zijn geschikt voor diverse toepassingen."

Sweet Peeper
"Sweet Peeper is ideaal te combineren in zowel warme als koude gerechten/soepen en salades. Door zijn hoogwaardige creatieve waarde, zijn stevige bite en de eenvoudige, droge bitterzoete smaak welke lang blijft hangen, tilt hij gerechten naar een hoger niveau. De gele bladeren en roze/rode scheuten geven een gerecht een extra dimensie en verwijzen naar de oorsprong: de zoete aardappel. Naast het blad kan ook de scheut gebruikt worden, ingelegd in het zuur is het een verrijking van salades en sandwiches."

Voor meer informatie:
Koppert Cress
+31174242819
info@koppertcress.com
www.koppertcress.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.