Groothandel, horecaservice & winkel in AGF

Fresh Food bestaat 25 jaar

Voor dag en dauw naar de veilingen en importcentra, dat distribueren naar klein- en grootverbruikers en zelf nog een groot assortiment van rauwkost en klaargemaakte maaltijden. Nele Slaedts staat er versteld van dat ze al 25 jaar in de AGF-sector actief is en het samen met haar man Tim uitbouwde tot wat het nu is.

"We begonnen ooit met een bescheiden "soepkarretje", maar nu staat er een indrukwekkende verzameling rollend materieel op onze parkeerplaats. Het is niet altijd eenvoudig geweest - hard werken, vroeg opstaan, korte weekends en zelfs tijdens vakanties wordt er 's ochtends gewerkt. Tim is altijd degene die de bestellingen bij de boeren plaatst en naar de Mechelse veiling gaat - hij is de grote baas op dat gebied. Zonder hem zou ik niet staan waar ik nu ben. Samen staan we sterk! We zijn van plan om nog vele jaren door te gaan en ons avontuur voort te zetten!", aldus Nele op Facebook

Nele en Tim Slaedts
Fresh Food bvba
Molseweg 162
2440 Geel
Tel : 014 31 71 35
Fax : 014 32 06 38
Gsm : 0479 74 33 72
info@freshfood.be
www.freshfood.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.