Priva en IUNU gaan langer samenwerken en richten zich op AI in teelt

Goede gegevens zijn de brandstof voor kunstmatige intelligentie en het is voor telers belangrijk om te beginnen met schone datasets. Met de systemen van Priva hebben telers toegang tot al hun klimaatgegevens. Met het computersysteem van IUNU kunnen telers de gewasregistratie en gegevensverzameling voor elke plant in de kas automatiseren. Waar men vroeger handmatig een paar planten op vele hectare moest bemonsteren om zo de prestatie van het gewas te meten, hoeven telers met deze datasets dat niet meer te doen. Ze kunnen voorspellen wat het gewas gaat doen.

Meiny Prins CEO van Priva: "Telers blijven vragen om een betrouwbare combinatie van meerdere systemen. Door onze systemen verder te integreren krijgen alle telers toegang tot betrouwbare data en nieuwe technologie op de markt. Priva en IUNU ondersteunen samen enkele van de grootste tuinders ter wereld. In ons systeem kunnen telers simpel oplossingen van derden integreren om specifieke functies en diensten toe te voegen die ze nodig hebben." De bedrijven maken systemen voor zowel sla- als vruchtgroentegewassen.

Voor meer informatie:
IUNU
info@iunu.com
www.iunu.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.