Voedselverwerker en vertical farm bundelen krachten voor onderzoek in zachtfruit

Agrana Fruit Australia Pty Ltd heeft een overeenkomst getekend om samen te werken met Stacked Farm, gericht op de teelt en oogst van verschillende soorten fruit en grondstoffen voor belangrijke extracten binnen hun volledig geautomatiseerde indoor vertical farm.

Het onderzoek en de ontwikkelingstesten zullen zich concentreren op aardbeien en blauwe bessen vanuit het hoofdkantoor van de groep, naast hun op AI gebaseerde vertical farm aan de Gold Coast in Queensland. De testen markeren de eerste stap in de ontdekkingsfase om het opbrengst- en diversiteitspotentieel binnen een gesloten omgeving te verkennen, met het oog op de ondersteuning van de supply chain van Agrana in eerste instantie in Australië.

Conrad Smith, CEO van Stacked Farm: "Deze samenwerking met Agrana is belangrijk voor de groep, omdat het niet alleen de mogelijkheden voor Stacked Farm zal versnellen, maar ook uitbreiden om internationale klanten te ondersteunen, en laten zien hoe deze manier van fruit telen en dergelijke een rol kan spelen bij het leveren van verschillende voordelen voor klanten in de hele waardeketen."

Michael Frey, Bestuurslid van Agrana Fruit: "We zijn enthousiast om te onderzoeken hoe de technologie van Stacked Farm Agrana en onze klanten kan ondersteunen met het potentieel om consistent hoogwaardige, veilige lokale verse grondstoffen voor ons bedrijf te leveren. De kans om een pionier op de markt te zijn in deze innovatieve ruimte past bij onze zakelijke koers en ondersteunt onze strategische toewijding aan onze klanten.

Voor meer informatie:
Stacked Farm
stackedfarm.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.