AGF-branche goed vertegenwoordigd op Vakbeurs Foodspecialiteiten

Tholen - De grote AGF-piramide in de grootste hal zal weinig bezoekers van de Vakbeurs Foodspecialiteiten ontgaan zijn. Postuma AGF pakte hiermee groots uit op maandag 2 en dinsdag 3 oktober in Expo Houten. Op de vakbeurs waren dit jaar veel nieuwe gezichten te zien en ook vanuit de AGF-branche was er een flinke uitbreiding qua aantal exposanten.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Looye, Postuma AGF, Noix en Gebrs van Aarle.

Achter de piramide was een versplein ingericht, dat mede mogelijk werd gemaakt door Rational. Twee dagen lang konden bezoekers inspiratie opdoen en genieten van de hapjes. Deze werden live bereid door koks van Rational en exposanten. Ook brancheorganisatie AVN was aanwezig om de AGF-collega's welkom te heten op de beurs. Gebrs van Aarle vroeg in de stand aandacht voor de AGF-beurs Zuid-Nederland die ze op 7 november aanstaande organiseren.

In de AGF-gerelateerde stands liet men duidelijk zien dat het bij AGF-winkels al lang niet meer alleen om stamppotten en dergelijke draait, maar er is inmiddels een rijk assortiment aan kant-en-klaar producten verkrijgbaar in deze winkels. Uiteraard ontbraken de in noten en sappen gespecialiseerde bedrijven niet en aanvullend brachten we een bezoek aan de diverse gemberdrankproducenten die van de partij waren op de beurs.

Bandall, Delinuts, 'sLandsBeste en Yogi&Yousef.

Vanwege de zomerse temperaturen buiten was het ook binnen erg warm. Dit mocht de pret echter zeker niet drukken, bezoekers en exposanten gingen volop in gesprek en er viel zoals altijd weer veel te proeven. Ook konden ze alvast inpsiratie opdoen voor de komende kerst. Bezoekers werden dit jaar ook geïnspireerd door presentaties van kerstpakketten. Deelnemende foodspeciaalzaakondernemers toonden ter inspiratie hun meest creatieve creaties. De winnaar wordt op donderdag 5 oktober bekendgemaakt in de winkel door Rick Brantenaar, directeur Stichting Foodspecialiteiten Nederland.

Met 6369 bezoekers overtrof deze editie volgens de organisatie alle verwachtingen. De vakbeurs blijft groeien en biedt steeds meer mogelijkheden om nieuwe smaken en trends te ontdekken. "Het was een geweldige gelegenheid voor professionals uit de branche om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. We kijken nu al uit naar volgend jaar!"

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

En hier voor meer informatie over de beurs.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.