Horti Hotel Jupiter in Honselerdijk officieel geopend

Vrijdagmiddag 29 september vond de officiële opening plaats van Horti Hotel Jupiter in Honselersdijk. Een locatie die plaats biedt aan 340 mensen die veelal werkzaam zijn in de Westlandse glastuinbouwsector. Het hotel voldoet volledig aan de eisen die de Commissie Roemer in haar rapport uit 2020 stelt aan de huisvesting van uitzendpersoneel en is daarmee klaar voor de toekomst. De vergunning is verleend voor 20 jaar. Initiatiefnemer van Jupiter, uitzendbureau NL Jobs, is vanaf het begin opgetrokken met de gemeente Westland om hier een woonlocatie van te maken voor haar werknemers.


Adriaan Pelt (links) en Pieter Varekamp (rechts)

De officiële openingshandeling werd verricht door wethouder Pieter Varekamp en Adriaan Pelt, eigenaar van het gebouw.

Van alle gemakken voorzien
Het gebouw, dat zich bevindt op het terrein van Royal Flora Holland aan de Jupiter 400-499, is van alle gemakken voorzien. Er is plek voor 340 mensen in 172 kamers op 8 woonlagen. Elke laag heeft een aantal compleet gemeubileerde units, grotendeels voor 2 personen met een eigen luxe badkamer en een gezamenlijke keuken.

Daarnaast is er goede wifi, een recreatieruimte met fitnessmogelijkheden en een terras. Ook aan voldoende parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling is gedacht. Voor een goede ontsluiting is daarnaast een brug gebouwd voor fietsers en voetgangers. De receptie wordt 24/7 bemand.

Voor meer informatie:
NL Jobs
Tuindersweg 49
2676 BD Maasdijk
Tel: 0174 – 526595
www.nl-jobs.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.