Vertical Farming World Congress van 9 tot 11 oktober in Londen

Het vierde jaarlijkse Vertical Farming World Congress brengt vertical farms operators, leveranciers en klanten samen en is bedoeld om de toekomst van de tuinbouwsector te helpen ontwikkelen en bevorderen.

Het Vertical Farming World Congress 2023 vindt plaats van 9 tot 11 oktober in het Leonardo Royal Hotel London City in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het evenement biedt een programma van inzichten, netwerken op hoog niveau, rondleidingen door vertical farms, rondetafeldiscussies en prijzen, met live stream toegang voor degenen die niet persoonlijk kunnen deelnemen.

Het evenement begint met een borrel op de eerste avond op 9 oktober om samen te komen en kennis te maken met sprekers, exposanten en deelnemers om een beeld te krijgen wat het evenement inhoudt.

Awards
Het evenement bestaat uit twee dagen met conferentiesessies, tentoonstellingen, rondleidingen door lokale vertical farms, netwerken met sleutelfiguren uit de branche en de uitreiking van de Vertical Farming World Awards 2023. Zowel voor nieuwkomers als voor marktleiders.

De winnaars van de Zenith Vertical Farming World Congress Awards van vorig jaar in 2022 (Foto credits: Signify).

Hier is het volledige programma van het evenement te bekijken.

Meer dan 30 ondernemers, innovators, leveranciers, adviseurs en investeerders geven presentaties over de laatste trends en ontwikkelingen in de sector. Daarbij komen de volgende onderwerpen aan bod: winstgevendheid, nieuwe verticale teelttechnieken, kansen voor gewassen, duurzaamheid, innovatie, branding en marketing.


Eén van de presentaties tijdens het evenement van vorig jaar.

De laatste editie werd in Brussel gehouden.

Accommodatie
Een accommodatie kan hier worden geboekt door het hotel te kiezen in de keuzelijst of door te bellen naar +44 (0)207 863 3700. Leonardo Royal Hotel London City, 8-14 Cooper's Row, Londen EC3N 2BQ
Het kan zijn dat een visum van het land van herkomst vereist is. Voor zover mogelijk helpt Zenith graag met visum ondersteunende documentatie.

Voor vragen over het evenement, spreek- of sponsormogelijkheden, tarieven voor concessies of toegang tot livestreams is contact altijd mogelijk met Zenith. Klik hier om u te registreren voor het evenement.

Voor meer informatie:
Zenith Global
info@zenithglobal.com
www.zenithglobal.com


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.