Said El Ouakili aan de slag bij Kubo

Per 1 augustus heeft Said El Ouakili zich bij Kubo Greenhouse Projects aangesloten als de nieuwe Regional Sales Director voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Said brengt meer dan 10 jaar internationale ervaring met zich mee en heeft gedurende zijn carrière expertise opgebouwd op het gebied van sales en business development. Voordat hij bij Kubo kwam had hij functies bij bedrijven in de tuinbouwsector. Met Said aan boord hoopt Kubo nieuwe zakelijke kansen te ontwikkelen en bestaande klantrelaties te versterken.


Said El Ouakili

Said El Ouakili zelf is even enthousiast over zijn nieuwe rol en zegt: "Het is een eer om deel uit te maken van het Kubo-team en bij te dragen aan hun visie. Kubo staat internationaal bekend om zijn innovatieve aanpak en toewijding aan duurzaamheid, en ik kijk ernaar uit om deze waarden verder te verspreiden in de EMEA-regio."

Wouter Kuiper, CEO van Kubo Greenhouse Projects: "We zijn blij om Said El Ouakili te verwelkomen in ons team. Zijn kennis van de tuinbouwsector, taalvaardigheid en zijn jarenlange ervaring is van waarde voor onze expansie in de EMEA-regio. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking."

Voor meer informatie:
KUBO Group
Vlotlaan 710
2681 TX Monster
Tel.: +31 (0)174 286 161
info@kubo.nl
www.kubogroup.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.