Tuinbouw Experience maakt draaiboek voor bedrijfsbezoeken

Het Tuinbouw Experience-draaiboek van SIGN helpt ondernemers die bezoekers op hun bedrijf krijgen. Het draaiboek biedt inspiratie en praktische tips, onder meer op het gebied van duurzame energieopwekking en biologische gewasbescherming.

Het draaiboek bevat boeiende thematische activiteiten en verhalen die gewone rondleidingen tot een echte belevenis voor bezoekers kunnen maken. Een kans om de sector met maatschappelijke waarde goed voor het daglicht te brengen.

Inspiratie voor het draaiboek kwam onder meer van bestaande initiatieven zoals Tomatoworld, World HortiCenter, Experience Center Koppert, maar ook uit andere sectoren, zoals de Paddestoelerij en paviljoens van de afgelopen WereldExpo in Dubai. Het draaiboek maakt ook deel uit van de toolkit Gezondheid & Geluk van Glastuinbouw Nederland, onder informatie voor doelgroep Buren en Omgeving.

Het draaiboek is hier te downloaden.

Bron: Glastuinbouw Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.