Storm Seeds neemt activiteiten op gebied van zaden van peulvruchten over van BASF | Nunhems

Storm Seeds heeft een overeenkomst getekend met de groentezaden divisie van BASF om de erwten- en bonenzaadactiviteiten over te nemen. Beide ondernemingen zijn overeengekomen om geen financiële details van de transactie bekend te maken, zo wordt gemeld.

"We zijn ontzettend blij dat we de activiteiten op het gebied van erwten- en bonenzaad kunnen overnemen van
BASF | Nunhems", zei Pieter Storm, Managing Director van Storm Seeds. "Door de overname breiden we onze portfolio voor erwten en bonen uit en voegen we een nieuw gewas toe aan onze activiteiten. Met deze overname bieden we onze klanten een breder portfolio en versterken we onze marktleidende positie in peulvruchten."

"We zijn verheugd dat onze activiteiten op het gebied van peulvruchten een nieuw onderkomen hebben gevonden bij Storm Seeds B.V., een gerenommeerde zadenkweker en betrouwbare leverancier aan groentetelers en de verwerkingssector", zegt René Hogenboom, Head of Strategy van BASF | Nunhems. "Met de verkoop van onze activiteiten op het gebied van peulvruchten blijven we onze positie versterken in onze strategische groeigebieden in de groentezaadsector."

Voor meer informatie:
BASF vegetable seeds
www.nunhems.nl

Storm Seeds
+32 89/81.90.30
info@stormseeds.com
www.stormseeds.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.