Harvest of Health schakelt over naar nieuw ras met hoge virusresistentie

Vanaf donderdag schakelt teler Erwin van der Lans van de Harvest of Health trostomaat naar een ras met hoge virusresistentie. Deze nieuwe tomaat is nog steeds vol en zoet van smaak, maar geeft meer productzekerheid richting de toekomst.

De Harvest of Health tomaten worden verkocht via Harvest House en zijn er in drie soorten: mini troscherrytomaten, cocktailtrostomaten en trostomaten. Deze tomaten zijn geselecteerd op hun volle, zoete smaak en mooie, dieprode kleur. De Harvest of Health tomaten zijn het hele jaar door beschikbaar, dus ook in de winter.

Teler Erwin van der Lans.

“We blijven altijd zoeken naar de meest smaakvolle en sterke rassen. We werken daarvoor nauw samen met zaadveredelaars. Smaakverbetering is een belangrijk uitgangspunt, net als weerbaarheid, kwaliteit en houdbaarheid”, geeft teler Erwin van der Lans aan. “Voordat we overschakelen op grootschalige teelt, doen we intensieve testen. Voor dit ras stonden alle lichten op groen. Daarom schakelen we nu over naar het nieuwe ras trostomaat in onze Harvest of Health-lijn.”


Nieuwe ras trostomaten.

Voor meer informatie:
Harvest House
Honderdland 415
2676 LV Maasdijk
T: +31174519200
Info@harvesthouse.nl
www.harvesthouse.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.