’t Vosje Fruitkistjes Nijkerk/Vianen

Uitbreiding voor thuisbezorgconcept Fruitkistjes

Tholen - De gemiddelde Nederlander eet nog altijd te weinig groenten en fruit, de consumptie kan verdubbelen en dat biedt kansen, dacht de 28-jarige Jeffery Vos. Hij startte in Nijkerk met bezorgfruit en breidt dat nu uit naar Vianen onder de noemer ’t Vosje Fruit.

Jeffrey Vos startte met bezorgfruit in Nijkerk en breidde uit naar Vianen, foto Madelief Helmhout

Ten eerste is het fruit uit de supermarkt niet lekker genoeg, vindt hij en ten tweede zijn de prijzen te hoog. Met deze overtuigingen heeft Jeffrey de motivatie om zijn fruithandel tot de nieuwe norm te maken. In Nijkerk bezorgt hij al bijna zeven weken lang verse fruitpakketten aan bijna 60 huishoudens met zijn bakfiets. "Het is geweldig om te zien hoe populair de bezorging van fruit aan huis in Nijkerk is geworden", vertelt Jeffery. Toen hij hoorde dat de groenteboer in Vianen ermee zou stoppen zag hij ook daar kansen.

De weg naar het bezorgen van fruitpakketten was voor Jeffrey geen toeval. Nadat hij stopte met zijn werk als voetbalcoach en minder actief werd, besefte hij hoe belangrijk het eten van voldoende groenten en fruit is voor zijn gezondheid. Hij raakte echter teleurgesteld in de hoge prijzen en slechte kwaliteit die hij tegenkwam in de supermarktschappen. Dat kon veel beter, leerde hij ook van zijn opa die marktmeester was.

Via het concept met fruitkisten levert hij kwaliteitsfruit aan huis en verlaagt hij de drempel voor consumenten om fruit te kopen. Ze hoeven daarvoor niet meer naar de winkel en komen ook niet in de verleiding om ongezonde snacks te kopen.

Jeffrey heeft altijd een ondernemersgeest gehad en ziet een veelbelovende toekomst voor zijn fruithandel, die hij ook naar bedrijven wil uitbreiden. Ook al moet hij er om 5 uur ’s morgens zijn bed voor uit om de fruitkistjes zo vers mogelijk te bezorgen, hij vindt het superleuk om te doen. “Zolang dit bedrijf niet als werk blijft voelen maar als hobby, ga ik er lekker mee door”, besluit hij.

Voor meer informatie:
T Vosje fruit Vianen/Nijkerk
tvosjenijker@gmail.com
FB T Vosje fruit Vianen
Int T Vosje Nijkerk


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.