Mijnbiowinkel.nl gelanceerd: locatiezoeker voor dichtstbijzijnde biologische winkel

In één oogopslag zien waar de dichtstbijzijnde biologische winkel, bakker of slager is. Dat is vanaf vandaag mogelijk via Mijnbiowinkel.nl: met de locatiezoeker kunnen consumenten thuis of op vakantie, zelf zoeken naar de dichtstbijzijnde biologische winkel. Op de kaart worden ook alle boerderijwinkels en online verkooppunten weergegeven. De website, een initiatief van de Biowinkelvereniging, is gelanceerd in het kader van de EU Organic Action Day zaterdag 23 september, met als voornaamste doel meer zichtbaarheid bij een breder publiek.

Consumenten kunnen vanaf nu in één oogopslag zien waar ze terecht kunnen voor 100% biologische levensmiddelen. Met behulp van een locatiezoeker kunnen consumenten de ruim 200 winkels vinden die aangesloten zijn bij de Biowinkelvereniging. De nieuwe website Mijnbiowinkel.nl moet op die manier bijdragen aan meer aandacht en klanten voor biologische winkels. Niet aangesloten biologische winkels kunnen zichzelf aanmelden, zodat ook zij op de kaart komen te staan. Op de website komen ook alle landelijke acties van biologische winkels te staan.

"Als we willen dat consumenten vaker voor biologisch gaan, moeten we dat ook mogelijk maken. Betere vindbaarheid en zichtbaarheid dragen bij aan de groei van biologisch. Voor veel biologische winkeliers is het van groot belang dat consumenten de weg naar 100% biologische voeding weten te vinden. Deze winkeliers onderscheiden zich juist door hun keuzes op het gebied van duurzaamheid, hun aanbod van producten en hun ruime kennis over de (herkomst) van de producten", aldus Roosmarijn Saat is voorzitter van de Biowinkelvereniging, de vereniging van biologische speciaalzaken.

Voor meer informatie: www.mijnbiowinkel.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.