NatureSweet gekocht door investeringsmaatschappij

Silver Ventures heeft de verkoop van NatureSweet aangekondigd. Blue Road Capital, een onafhankelijke investeringsmaatschappij die zich richt op verticaal geïntegreerde voedingsmiddelen- en landbouwbedrijven, heeft NatureSweet overgenomen.

Onder Silver Ventures produceerde NatureSweet, opgericht in 1990, snoeptomaatjes met een merknaam en daarnaast ook paprika's en komkommers uit de kas.

"NatureSweet is gebouwd op een visie van medewerkers 'die verder willen kijken'", zegt Kit Goldsbury, voorzitter van Silver Ventures. "Iedereen is er trots op deel te hebben uitgemaakt van de ontwikkeling van ons bedrijf om niet alleen hun eigen leven te veranderen, maar ook om onderdeel te zijn van de transformatie van de hele sector."

Blue Road wil de groei versnellen door te investeren in verticale integratie en innovatie en door verder uit te breiden naar nieuwe afzetkanalen.

"We hebben vertrouwen in het vermogen van Blue Road om NatureSweet naar een veelbelovende toekomst te leiden," zegt Bryant Ambelang, CEO van Silver Ventures en voormalig uitvoerend voorzitter van NatureSweet. "Ze begrijpen dat de waarde van dit bedrijf in de mensen ligt en zijn toegewijd aan de principes van het laten groeien van de producten door het transformeren van de levens van medewerkers. NatureSweet gaat over in bekwame en zorgzame handen."

Voor meer informatie:
Bryant Ambelang
NatureSweet®
Tel: +1 210 465 5501
https://naturesweet.com/


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.