Prinsjesdag met arbeidsvitaminen van Vitamine Bo

Tholen - Gisteren werd de miljoenennota gepresenteerd aan Nederland en weten we hoeveel geld er komende jaar beschikbaar is voor onder meer het stimuleren van gezondheid. Ondertussen werd die morgen door Vitamine Bo liters arbeidsvitamines bezorgd bij ambtenaren, want bedrijven zorgen graag voor een gezonde boost op het werk. “Flessenpost, dat is een van de gezonde relatiegeschenken die we door heen Nederland bezorgen”, vertelt Bo Anema.

Bo Anema

Acht jaar geleden begon Bo, naast haar studie in commerciële economie, met het verkennen van een onontgonnen gebied. Bo herinnert zich: "Ik studeerde en wilde wat ik leerde direct in de praktijk brengen. Na twee jaar naast mijn studie te hebben gewerkt, zag ik een groot potentieel in de gezonde hoek van de voedingsindustrie."

Gezond proosten op een personeelsfeest

Aanvankelijk begon Bo met één product: de smoothie. Ze vond het geweldig om hieraan te werken en zette de eerste stappen als bijbaan. Ze ging er met een foodtruck op uit naar evenementen en festivals om haar smoothies aan de man te brengen en kreeg daardoor bekendheid in heel Friesland. Na het afronden van haar studie, werkte ze nog twee jaar voor een werkgever, maar haar passie voor gezondheid en smoothies liet haar niet los.

Eigen magazine met smoothie- en fruitfoto's en een kijkje achter de schermen bij Vitamine Bo

In 2019 besloot Bo om fulltime aan de slag te gaan met haar bedrijf. Ze bouwde gestaag aan haar klantenbestand en voegde vier jaar geleden werkfruit toe aan haar dienstenaanbod. Dat was een belangrijke stap voor het bedrijf, dat zich ook begon te richten op het bedienen van bedrijven en evenementen in heel Nederland met foodtrucks.

Flessenpost met arbeidsvitaminen

Bo en haar team lieten zich niet ontmoedigen door de uitdagingen die de COVID-19-pandemie met zich meebracht. In plaats daarvan begonnen ze met het aanbieden van relatiegeschenken via een webshop, waarmee werkgevers cadeautjes voor hun werknemers konden bestellen, waardoor ze extra aandacht konden schenken aan verjaardagen en andere speciale gelegenheden.

Foodtruck bij een zorginstelling

Vitamine Bo is uitgegroeid tot een bedrijf met 16 medewerkers dat zich volledig richt op het bedienen van werkgevers en hun personeel met drie hoofddiensten: relatiegeschenken, werkfruit, en vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven en zijn te vinden op evenementen, festivals, maar ook op scholen en seminars waar ze dan zorgen voor smoothies en beleving aan de bezoekers. Het bedrijf heeft 5 foodtrucks die door heel Nederland weggezet kunnen worden. “Het zijn oldtimers die vaak zelf niet meer de weg op kunnen. Het is dus een hele logistieke operatie waar we speciaal iemand voor in dienst hebben”, vertelt Bo.

Voor meer informatie
Vitamine Bo
Allengaweg 1
8822 WJ Arum
info@vitaminebo.nl
www.vitaminebo.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.