4 en 5 oktober

Ton van Dijk geeft presentatie over 'Kas als Energiebron' op Canadian Greenhouse Conference

Op 4 en 5 oktober opent het Niagara Falls Conference Center haar deuren voor de Canadian Greenhouse Conference. Eén van de sprekers op de beurs in een snelgroeiende markt is Ton van Dijk van Van Dijk heating, die een presentatie en workshop verzorgt rond het thema ‘Uw Kas als Energiebron’.

“Energiebesparing en duurzaamheid hebben in Europa al heel lang prioriteit, maar zijn ook in Noord-Amerika actueel”, zegt sales manager Ton. “En aangezien het winterklimaat in belangrijke teeltgebieden zoals Ontario nog extremer is dan bij ons in Nederland, staan telers en installateurs erg open voor energie-efficiënte technologie, zoals onze AVS-C. Mijn verhaal is echter veel breder dan dat.”

Energiehuishouding optimaliseren
Ton zal een verhaal houden over de verschillende mogelijkheden die telers hebben om hun energiehuishouding op integrale wijze te optimaliseren en minder afhankelijk te worden van fossiele brandstoffen. “In Nederland wordt daar al heel lang op ingezet en is er al veel bereikt. Dat wordt in Noord-Amerika ook gezien”, licht hij toe.

“Waar het soms aan ontbreekt, is een goed overzicht van de beschikbare opties en voldoende kennis om die te vertalen naar keuzes die voor de lokale omstandigheden goed werken én kostenefficiënt zijn. Daar wil ik de bezoekers van het congres graag in meenemen, met onze actieve ventilatiesystemen als voorbeeld. Daar is overigens veel vraag naar in Noord-Amerika. Juist vanwege die strenge winters is telers er veel aan gelegen om hun kassen zo lang mogelijk gesloten te houden, actief te ontvochtigen en latente warmte uit vochtige kaslucht goed te benutten. Meer wil ik er op dit moment niet over zeggen, wie meer wil horen moet maar naar het Congres komen.”

Hier is het volledige programma te bekijken en is het mogelijk om te registeren.

Voor meer informatie:
Ton van Dijk
Van Dijk heating
+31657298725
t.vandijk@vandijkheating.nl
www.vandijkheating.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.