Fotoreportage: Asia Fruit Logistica 2023

Asia Fruit Logistica vond voor het eerst sinds 2019 weer plaats in Hongkong. Het werd door veel exposanten en aanwezigen als een succes beschouwd, ondanks het feit dat de beurs een dag eerder sloot vanwege hevige regenval en overstromingen in de stad.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Meer dan 700 exposanten uit 42 landen en regio's toonden hun aanbod. Er waren meer dan 200 Chinese bedrijven en meer dan honderd uit andere Aziatische landen. De organisatoren en deelnemers waren blij om zoveel Chinese bedrijven terug te zien op de beurs na een kleinere aanwezigheid vorig jaar in Bangkok. De beurs trok veel belangstelling van bezoekers uit de hele Aziatische regio.

Exposanten van over de hele wereld zeiden dat ze blij waren met de belangstelling van retail- en groothandelsinkopers, die tijdens de beurs veel interessante ontmoetingen hadden. Producenten en exporteurs uit bijvoorbeeld Zuid-Afrika en Zuid-Amerika gebruikten de tijd in het Verre Oosten om ook andere Aziatische landen te bezoeken, voor of na de beurs.

Klik hier voor de fotoreportage.

Sommige importeurs uit Hong Kong regelden korte winkelbezoeken voor Vietnamese exporteurs om te zien welk fruit er beschikbaar is op de lokale markt. Er was volop fruit beschikbaar om te proeven bij veel stands, waaronder een brede selectie druiven, blauwe bessen, steenfruit en exoten, die de Aziatische bezoekers graag proefden en fotografeerden.

Brazilië had een kleiner landenpaviljoen, maar ze zeiden dat dit het activiteitenniveau in het oosten weerspiegelt, dat ze hopen te kunnen laten groeien. De Chileense en Peruaanse landenpaviljoens waren twee dagen lang druk bezocht door Aziatische kopers die er kersen, blauwe bessen en druiven bespraken. Amerikaanse en Canadese exposanten waren ook blij met de opkomst en de belangstelling en de kans om te laten zien welke groenten en fruit en oplossingen ze de Aziatische markten kunnen bieden.

De algemene feedback was dat de show in Hong Kong echt terug is en dat de meeste zaken gelukkig in de eerste twee dagen werden afgerond.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.