Nederlandse camerasystemen voor Britse vertical farm

Het Nederlandse AgriData Innovations en Harvest London zijn een samenwerking aangegaan voor de nieuwste farm van Harvest die in Zuid-Londen zal worden gebouwd. Harvest London heeft een terrein van 13.000 m2 verworven in Beddington, Londen, dat zal worden omgetoverd tot een vertical farm waar saladegroenten en kruiden zullen worden geteeld.

"We zijn trots op onze samenwerking met Harvest London. Het is mooi om onze camerasystemen aan het werk te zien in een vertical farm. Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van innovatieve technieken voor gewasbewaking en het ondersteunen van de activiteiten van teeltbedrijven met datagestuurde inzichten," deelt het AgriData Innovations-team.

Onlangs kwam het team erachter dat 59% van de sla die in het Verenigd Koninkrijk wordt geconsumeerd, wordt geïmporteerd en dat een basilicumplant 6.800 km kan afleggen van Nairobi naar Londen. Dit zijn feiten die de meeste consumenten zich waarschijnlijk niet realiseren. Daarom is het AgriData-team erg enthousiast dat ze hun technologie kunnen inzetten om bij te dragen aan de lokale teelt van voedsel in het land.

Voor meer informatie:
Harvest London
info@harvest.london
www.harvest.london

AgriData Innovations
Molengraaffsingel 12
2629 JD Delft
Tel.: +31 (0)6 1329 5513
www.agridatainnovations.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.