Loop de subsidie voor praktijkleren niet mis

Biedt u praktijk- of leerwerkplekken aan binnen uw bedrijf? Loop dan de subsidie voor praktijkleren niet mis. Vraag de Subsidieregeling praktijkleren voor het schooljaar 2022-2023 aan vóór 15 september 17:00 uur. Per deelnemer ontvangt u maximaal € 2.700 per schooljaar. Flynth attendeert glastuinbouwondernemers op de subsidie.

Wat is de Subsidieregeling praktijkleren?
Een praktijk- of leerwerkplaats bereidt deelnemers beter voor op de arbeidsmarkt. De Subsidieregeling praktijkleren vergoedt een deel van de kosten die u maakt voor de begeleiding van een leerling, student, deelnemer aan beroepsonderwijs, promovendus of technologisch ontwerper. Erkende leer- of opleidingsbedrijven komen in aanmerking voor de subsidie.

Voor wie vraagt u subsidie aan?
U kunt subsidie aanvragen voor praktijkbegeleiding van deelnemers aan verschillende onderwijsvormen: vmbo, voortgezet speciaal onderwijs, praktijkonderwijs, mbo, hbo en voor promovendi en technologische ontwerpers. Per onderwijsvorm verschillen de voorwaarden van de Subsidieregeling praktijkleren. Lees meer over de voorwaarden van de subsidieregeling in het artikel: een succesvolle subsidieaanvraag praktijkleren?

Flynth staat voor glastuinbouwondernemers klaar
Flynth HR Services kan u helpen bij het aanvragen van de Subsidieregeling praktijkleren. Flynth geeft advies of neemt de subsidieaanvraag en de verantwoording van u over. Zo kunt u samen tot een succesvolle subsidieaanvraag komen. Neem contact op met uw Flynth-adviseur of een locatie van Flynth bij u in de buurt. U kunt ook uw vraag hier stellen.

Voor meer informatie:
Flynth
Tel: +31 (0)88 2367777
info@flynth.nl
www.flynth.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.