Bezoek zaadbedrijven tijdens open dagen binnen Seed Valley in week 39

Tijdens week 39 van 26 t/m 30 september openen een aantal zaadbedrijven hun deuren voor klanten en geïnteresseerden. Fysieke bezoeken zijn mogelijk en meestal op afspraak. Dit jaar bieden bedrijven ook andere alternatieven aan om professionele telers en andere belangstellen te "ontmoeten". Hieronder een overzicht van alle activiteiten.

Vertify – Seed Meets Technology
Wanneer: 26 t/m 29 september.
Wat: Hier draait het om innovatieve zaadtechnologie, rassenassortiment en het toevoegen van waarde aan tuinbouwzaad. Naast een beurs met 50 deelnemers uit binnen- en buitenland bestaat het evenement uit proefvelden, waterteelt en een programma met diverse lezingen en symposia. Het driedaagse evenement vindt plaats in de bedrijfshallen en proefvelden van Vertify.
Registeren kan via: www.seedmeetstechnology.com

Pop Vriend Seeds
Wanneer: Popfest is van 25 t/m 29 september, de ontbijtrondleidingen zijn op 30 september.
Wat: Bij dit evenement heeft de keuze om het festivalterrein te bezoeken of een ontbijtrondleiding te volgen. Het ontbijt staat in het teken van vragen beantwoorden, solliciteren en misschien wel de start van een nieuwe baan. Aanmelden is mogelijk via info@popvriendseeds.nl.

Bejo
Wanneer: van 26 t/m 29 september.
Wat: Tijdens de Bejo open dagen is het mogelijk om te ontdekken waar de telers van Bejo mee bezig zijn en hoe dit bedrijf wereldwijd werkt aan voeding van de toekomst.

Enza Zaden
Enza Zaden nodigt dit jaar haar klanten uit tussen 26 en 29 september op drie verschillende locaties:

  • Summer Field Days, locatie Twisk. Hier is het mogelijk om het vertrouwde en diverse aanbod van nieuwe rassen op het gebied van sla, andijvie, spinazie, rucola en radijs te ontdekken. Maak kennis met experts en laat je inspireren.
  • Discovery Field Days, locatie Voorst – Open Field Vitalis met 2 thema’s: Bodemgezondheid en strokenteelt. Tijdens de Discovery Field Days is het mogelijk om het brede aanbod en de diversiteit van de vertrouwde en nieuwe biologische rassen te ontdekken voor de vollegrond. Maak contact met experts om inzichten te delen over markttrends en -ontwikkelingen.
  • Hydro Demo Days, locatie Enkhuizen – Eén op één gesprekken over nieuwe gewassen en innovaties met betrekking tot telen op water. Aanmelden is mogelijk via deze link.

Bron: Seed Valley


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.