Aardbeientelers bijgepraat over UV-robot en steenwolteelt

Het programma van de deelnemersbijeenkomst van Stichting Aardbei Onderzoek (SAO) van 24 oktober 2023 is bekend. De ledenbijeenkomst vangt om 13:00 uur aan. Vanaf 13:30 uur tot 13:40 uur is er een opening en inleiding met terugblik door Henny van Gurp, secretaris van SAO.

Vanaf 13:40 tot 17:00 uur zullen er onderzoeksresultaten gepresenteerd worden. Eerst door Anne van Diepeningen (WUR) die onderzoeksresultaten presenteert over dwergroei bij aardbei. Daarna houdt Markt van de Werf (Power2plants) een presentatie over plantweerbaarheid. Thomas Peeters (Grodan) vertelt over aardbei vermeerdering en teelt in steenwol. Voor de pauze vertelt Stef Laurijssen (Proefcentrum Hoogstraten) tenslotte over de mogelijkheden van UV-Robot in aardbei.

Vanaf 15:40-16:00 uur is er een korte pauze waarna de twee laatste presentaties plaatsvinden. Vanaf 17:00 uur is er een rondvraag en afsluitend een netwerkborrel. De locatie is bij ZLTO in Den Bosch.

Een overzicht van het programma is hier te bekijken.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.