Redifarms blijft groeien in Westfield

VS: "Gewasdiversiteit is een van de dingen die ons onderscheidt van andere vertical farms"

Toen we in juli 2021 voor het laatst contact opnamen met Redifarms, hadden ze net de lokale vergunningen ontvangen die nodig waren voor de bouw van hun Indoor Vertical Hydroponic Farm in het 100 jaar oude industriële gebouw dat ze hadden gekocht in Westfield, NJ. We zijn onlangs bij ze op bezoek geweest en ze hebben het de afgelopen 2 jaar erg druk gehad.

'The Greene Building', zoals dit historische gebouw nu wordt genoemd, heeft een verbazingwekkende transformatie ondergaan. Hoewel het nog niet af is zijn Michele Modestino en Greg Redington, het echtpaar en medeoprichters van Redifarms, enthousiast om de opening van het eerste 1/3 deel van hun vertical farm, bijgenaamd 'Elm', aan te kondigen.


Greg en Michele in de R&D farm in Westfield

Een breed productaanbod
Met Elm's capaciteit om meer dan 1.400 pound [1 pound = 0,45 kg] aan producten per week te leveren, zijn ze de verkoop in Westfield en de omliggende steden in Union County aan het opvoeren. "Door een groot aantal gewassen te telen, waaronder 20 soorten microgreens, 4 mixen van babygreens, een volledig assortiment bladgroenten met hele kroppen, kruiden, eetbare bloemen, paprika's en tomaten, die allemaal rechtstreeks aan het publiek worden verkocht in onze retailer en als groothandel aan restaurants, hopen we te worden erkend als de enige conventionele gewasbeschermingsmiddelenvrije farm in Union County," zegt Michele.

"Gewasdiversiteit is een van de dingen die ons onderscheidt van andere vertical farms. We hebben verschillende teeltsystemen ontworpen waarvoor patent is aangevraagd en die deze verscheidenheid efficiënt kunnen ondersteunen," zegt Greg.


Het huidige Redifarms team

Grote betrokkenheid bij de gemeenschap
"Andere onderscheidende factoren zijn onze betrokkenheid bij de gemeenschap. We zitten op loopafstand van een van de meest levendige stadscentra in New Jersey en zij zijn blij met ons," vervolgt Michele.

Research & Development is nog steeds gevestigd in een ander oud gebouw in het centrum van Mountainside, net als hun winkel. "We krijgen mooie reacties uit de gemeenschap over onze eigen winkel," geeft Michele toe. "Mensen hebben zoveel over ons gehoord en zijn erg enthousiast om onze producten te proberen. We geven in de winkel gratis monsters weg en mensen zijn onder de indruk van de smaken."


De officiële opening van de Redifarms-vestiging in Westfield. Op de foto de burgemeester van Westfield, Shelley Brindle, VS Congreslid van NJ Tom Kean Jr. en andere leden van de regering van Westfield, samen met Greg en Michele, en het personeel van Redifarms.

Het bereik vergroten
"Er is nog veel werk te doen," zegt Greg. "We zijn op zoek naar een sterke restaurantpartner en chef-kok die ons grootschalige, plantaardige restaurant wil uitbaten." Ze zijn ook op zoek naar investeerders om de locatie in Westfield, NJ, te voltooien en de volgende 3 locaties in Bergen, Morris en Mercer Counties in New Jersey te bouwen.

"We hebben nog geen specifieke steden uitgekozen," zegt Michele, "maar het zal afhangen van wie in hun stad het meest geïnteresseerd is in Redifarms. Net zoals Trader Joe's een bestemming is waar mensen naartoe reizen om te winkelen, denken wij dat Redifarms, met onze farm, boerenmarkt, restaurant, leskeuken, evenementenruimte en educatieve component, het hele jaar door een retailbestemming zal zijn die elke stad graag de zijne zou willen noemen."

"Ons bedrijfsmodel omvat stabiele winstmarges van meer dan 30% voor elke locatie. Hoewel dit een betrouwbare winststroom creëert voor onze investeerders, is het niet de explosieve groei waar veel durfkapitaalfondsen naar op zoek zijn. Impactfondsen en familiebedrijfsfondsen passen beter bij ons model en we hopen er een te vinden die ons merk nationaal wil maken," vervolgt Greg.

Voor meer informatie:
Redi-Farms
Michele Modestino, medeoprichter en ontwerper
michelem@redifarms.com
Gregory J. Redington, medeoprichter
gregr@redifarms.com
www.redifarms.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.