Alle besturing op één plek

"Het afhandelen van bedrijfsprocessen vanaf een andere plek dan op locatie is geen probleem meer met ons onlangs vernieuwde tuinbouwsysteem iGrowMaestro. Het stelt telers in staat om via de cloud verbonden te zijn met hun bedrijven en elk teeltproces te beheren via het SaaS- en IoT-besturingssysteem. Sinds deze zomer wordt software op commerciële schaal toegepast in al onze producten," zegt Ghulam Abbas van GrowSpec.

GrowSpec is een Chinese ontwikkelaar en fabrikant van vertical farming-oplossingen. Met meer dan 80% van hun producten worden ontworpen, getest en geproduceerd in eigen huis en Ghulam legt uit dat ze gemakkelijk kunnen voldoen aan verzoeken van klanten als er oplossingen op maat moeten worden gecreëerd.

Van LED-leverancier tot kant-en-klare oplossing
GrowSpec is begonnen als leverancier van belichting en heeft in de loop der tijd een groot assortiment Leds geleverd voor alle soorten gewassen in verschillende opstellingen. Daarnaast hebben ze tal van belichtingsrecepten aan hun portfolio toegevoegd voor eetbare en nu zelfs op maat gemaakte formules voor medische gewassen.

"Door niet lang na onze Leds luchtbehandelingssystemen en teeltrekken toe te voegen, hebben we ons productaanbod nu nog verder uitgebreid: de LeafyCube (een teeltkast), drie soorten containerfarms, vertical farms en de BioCube (een kleinschalige farm) voor de consumenten- en commerciële markt. Daarnaast geven we advies en training aan telers die net zijn begonnen met vertical farming om ze te helpen, begeleiden en trainen voor wat komen gaat," zegt Ghulam.


Een verticaal teeltrek wordt getest in de testlocatie in Guangdong, China

"Elk GrowSpec-bedrijf wordt geleverd als een geheel, inclusief Leds, temperatuurbewaking, teeltrecepten, irrigatie en software, natuurlijk. Het is een plug-and-play product voor iedereen die met telen aan de slag wil," vertelt Ghulam.


LeafyCube

Introductie van het nieuwste D2C-product: de LeafyCube
Het nieuwste geesteskind van GrowSpec is de LeafyCube, waar het team de afgelopen jaren aan heeft gewerkt omdat ze in Zuidoost-Azië een toename hebben gezien in de kleinschalige teelt.

De LeafyCube wordt voornamelijk gebruikt om buiten het teeltseizoen fruit, bloemen en medicinale planten te telen of zelfs voor onderzoek. Het hoofddoel is om producten te telen op toegankelijke locaties en binnen handbereik. "We hebben geprobeerd om het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken door een compleet milieucontrolesysteem, irrigatie, belichting en een kunstmestsysteem te gebruiken," zegt Ghulam.

"Kwaliteitscontrole is iets waar we veel waarde aan hechten hier bij GrowSpec, met een ISO9001 goedgekeurd certificaat, zijn we toegewijd aan het leveren van zeer efficiënte, energiebesparende indoor teeltapparatuur. Dat doen we al sinds 2015, toen we begonnen met het leveren van oplossingen voor vertical farming en kasteelt. We kunnen niet wachten om meer voor de CEA-markt te ontwikkelen."

Voor meer informatie:
GrowSpec Co LTD.
+86 1871 8396 182
abbas@growspec-inc.com
www.growspec-inc.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.