Blue Radix nieuwste lid van AVAG

In juli is Blue Radix lid geworden van branchevereniging AVAG. Met deze toetreding is het bedrijf het 77e lid van de vereniging. Blue Radix is gespecialiseerd op het gebied van autonoom telen en voegt kunstmatige intelligentie tot aan de dagelijkse beslissingen en acties in de kas.

"Wij zijn trots dat Blue Radix voor het AVAG-lidmaatschap heeft gekozen. De toetreding van Blue Radix versterkt de expertise en het netwerk van AVAG op het gebied van digitale technologieën en geavanceerde oplossingen in de tuinbouwsector. AVAG is van oudsher een vereniging van kassenbouwers, installateurs en toeleveranciers. We zien in de markt dat in het kader van autonoom telen steeds vaker digitale services worden gevraagd."

"Blue Radix heeft zich op dat vlak ontwikkeld tot een gerenommeerde partij. In samenwerking met andere AVAG-bedrijven kunnen zo totaaloplossingen worden geboden. Dit sluit goed aan bij de behoefte van de opdrachtgevers. Daarom zijn we verheugd met de keuze van Blue Radix voor het AVAG-lidmaatschap,” aldus voorzitter Annie van de Riet.

Ronald Hoek, CEO van Blue Radix: "We zijn blij met ons AVAG-lidmaatschap, ik denk dat we binnen de groep met leden een uniek en complementair profiel hebben. Ons doel is om via AVAG een bijdrage te leveren aan de groei van onze sector en de ontwikkeling van kennis op het gebied van kunstmatige intelligentie. We trekken graag met de andere leden op om de gezamenlijke propositie van Nederlandse technologieleveranciers verder te versterken in het internationale speelveld."

"De missie van Blue Radix is om telers in staat te stellen het maximale uit hun data te halen en hun resultaten te optimaliseren met de praktische toepassing van kunstmatige intelligentie. Ons lidmaatschap bij AVAG is weer een mooie stap in de realisatie van onze missie.”

Voor meer informatie:
AVAG
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
+31 174 44 66 60
info@avag.nl
www.avag.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.