Voormalig CEO en oprichter Jonathan Webb wordt CSO

Tony Martin nieuwe CEO van AppHarvest

Na de recente onrust bij AppHarvest is Tony Martin met onmiddellijke ingang benoemd tot CEO van AppHarvest, terwijl voormalig CEO en oprichter Jonathan Webb de functie van chief strategy officer op zich heeft genomen.

Martin is sinds oktober 2022 lid van de raad van bestuur van AppHarvest en sinds januari van dit jaar chief operating officer. "Ik zie dat de organisatie volwassener wordt om problemen beter aan te pakken en de materiële impact van uitdagingen te beperken. We werken meer samen, wat kostenbesparingen oplevert en de productkwaliteit verbetert. De missie en het doel achter AppHarvest hebben een enorme hoeveelheid talent naar het team gebracht en ik verwacht meer operationele efficiëntie te zien die leidt tot betere prestaties gedurende het jaar."

Kevin Willis, die sinds februari 2022 deel uitmaakt van de raad van bestuur van AppHarvest, zal de functie van bestuursvoorzitter op zich nemen. Willis is momenteel senior vice president en chief financial officer van Ashland, een wereldwijd bedrijf voor speciale materialen.

Voor meer informatie:
AppHarvest
www.appharvest.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.