Nieuwe oogstmachine voor indoor en vertical farming

Op GreenTech Amsterdam was in de stand bij TTA de bHarvest te zien, een nieuwe oogstmachine van Nederlandse makelij voor indoor en vertical farming. De machine werkt met twee messen, die ieder plantje maar één keer aanraken. Belangrijk, zo benadrukte Renko Schuil op de beurs, omdat daarmee het aantal 'wondjes' tot een minimum beperkt kan worden. "Dit garandeert vervolgens weer een langer shelf live voor de geoogste producten."


Renko Schuil bij bHarvest op GreenTech

Voor TTA is indoor sinds enige tij de snelst groeiende divisie. Renko is er sinds vorig jaar Business Developer Indoor Farming. "De meest efficiënte wijze van automatiseren is wanneer je het product naar de actie toebrengt", stelde hij destijds al.

De introductie van de bHarvest past daarbij. De machine bestaat uit meerdere in- en uitvoerbanen, inclusief een snij-unit voor het verwerken van producten. Een wisselsysteem voor het vervangen van de messen draagt bij aan een schone werking.

De machine is toegankelijk vanaf de zijkant. De machine is ook voorzien van een datagestuurd paneel dat bediening en het maken van aanpassingen mogelijk maakt. De bHarvest kan worden gecombineerd met een controle- of bandweger om de gehele productverwerking te vergemakkelijken.

Voor meer informatie:
Renko Schuil
TTA BV
+31 (0) 6 82 09 27 85
+31 (0)184 69 1105
renko.schuil@tta.eu
sales@tta.eu
www.tta.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.