Krachtenbundeling voor betere leeromgeving

Tijdens een recent bezoek van de afdeling Economie van de gemeente Den Haag vertelde Caroline Kramer, directeur MBO Westland, hoe de Lentiz Onderwijsgroep, ROC Albeda en ROC Mondriaan de krachten hebben gebundeld om een leeromgeving te bieden voor het teelt, techniek en logistiek cluster- de Greenport. De afdeling Economie van de gemeente Den Haag en Impact City brachten onlangs een bezoek aan de Greenport West-Holland. En samen met de gemeente Westland bezochten ze het World Horti Center (WHC), één van de locaties van de Greenport Horti Campus.

Ze maakten kennis met de regionale campusstrategie: kennis en talent dicht bij de ondernemers organiseren door middel van een kennis- en innovatienetwerk. Dat is goed zichtbaar in het WHC. Zo voert Vertify onderzoek uit met diverse kennisinstellingen: door de learning community is het mogelijk voor ondernemers en studenten om samen te leren. Terwijl studenten de gehele keten leren kennen, ontmoeten werkgevers hun toekomstige talenten.

Bron: Greenport West-Holland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.