GreenTech Amsterdam ziet effect gekozen prijsstrategie

Meer bezoekers uit meer verschillende landen stemmen de organisatie van GreenTech Amsterdam tevreden. In totaal kwamen er 11.500 bezoekers naar RAI Amsterdam, goed voor een groei van het bezoekersaantal met 7% ten opzichte van 2022. Bezoekers kwamen uit in totaal 128 verschillende landen, 7 meer dan in 2022.

De top 5 van vertegenwoordigde landen was Duitsland, China, het Verenigd Koninkrijk, de Republiek Korea en Nederland.

Mariska Dreschler, Director Horticulture - GreenTech Global: "GreenTech is gecreëerd als de thuisbasis voor de wereldwijde tuinbouwgemeenschap. Visionaire geesten en baanbrekende technologieën die de toekomst van duurzame voedselproductie vormgeven, kwamen samen. Ja, we zijn gegroeid in termen van bezoekers (11.500) en exposanten (540). Maar nog belangrijker, ook in kwaliteit, door de prijsstrategie voor bezoekers die we hebben aangepast om een drempel op te werpen. Telers, investeerders en beleidsmakers stonden te popelen om te ontdekken, kennis op te nemen en met elkaar in contact te komen. Laten we voortbouwen op dit succes en de tuinbouwsector nog verder vooruit stuwen!"

Voor 2024 is 60% van de standruimte al geboekt voor 2024. Dan wordt de beurs gehouden van dinsdag t/m donderdag op 11, 12 en 13 juni. De beurs van dit jaar herbeleven kan met grote fotoreportage die onze redactie maakte. Bekijk de fotoreportage hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.