"Onze nieuwe Chinese koolzaden zijn erg populair op de Zuid-Chinese markt"

Chinees veredelingsbedrijf jubileert

Het Chinese Shandong Dezhou Degao Seed Industry Co. houdt zich bezig met het veredelen van groentegewassen, zoals kool, radijs, meloen, komkommer en pompoen. Vooral in kool en radijs is 'veel ervaring' opgedaan.

"In de afgelopen jaren hebben we meer geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek naar de weerstand tegen doorschieten en stress van groenterassen zoals Chinese kool, Kuaicai, Chinese baby kool en groene Pakchoi, en hebben we geleidelijk aan rassen gekweekt die geschikt zijn voor het winter- en lenteseizoen in Zuid-China. Deze zijn aangeslagen bij grote teeltbases, grote groentehandelaren en grote supermarkten in de zuidelijke regio.

In het verleden was de geconcentreerde leverperiode van zaden meestal van mei tot september. Tegenwoordig zijn de zaden van deze nieuwe rassen zeer geschikt voor het winter- en lenteseizoen in het zuiden en daarom zijn ze erg populair op de Zuid-Chinese markt. De bestellingen van dit jaar komen de een na de ander binnen sinds het Lentefeest, drie maanden eerder dan in voorgaande jaren."

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Degao Seed Industry werd opgericht. Na 25 jaar gestage ontwikkeling heeft de Degao-serie van Chinese kool en andere groentezaden zich verspreid over 30 provincies, gemeenten en autonome regio's in het hele land. Het is de belangrijkste variëteit geworden in veel provincies, zoals Shandong, Zhejiang, Shanghai, Jiangsu, Yunnan, Sichuan, Hubei, Hunan, de drie noordoostelijke provincies, Xinjiang en Taiwan, en wordt geëxporteerd naar landen als Maleisië, Vietnam, de Filipijnen en Indonesië.

Zaad-sorteerlijn

Proefstation

Voor meer informatie:
Shandong Degao Seed Industry Co., Ltd.
No. 1023, Jinzhi Road, Headquarters Industrial Park,
Tianqu New District, Dezhou City
Shandong Province
Tel.: 0534-2329918
dgseed@vip.sina.com
www.dgseed.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.