Hydrofarm en CEA Advisors gaan strategische alliantie aan

Hydrofarm Holdings Group, Inc. is een exclusieve strategische alliantie aangegaan met CEA Advisors om hun expansie in de groeiende en zich ontwikkelende CEA-sector voor zowel de teelt van voedingsmiddelen als non-food producten te versnellen.

De commerciële divisie Innovative Growers Equipment (IGE) van Hydrofarm zal dienen als het Noord-Amerikaanse productie- en marketingcentrum voor Growtainers en Growracks. IGE's faciliteit in Sycamore, Illinois, combineert productie, onderzoek en ontwikkeling, en opslagruimte voor de wereldwijde markt.


Glenn Behrman van CEA Advisors en Chris Mayer van Hydrofarm

"We zijn enthousiast over onze relatie met Glenn Behrman en CEA Advisors. Het zal de creatieve oplossingen en ondersteuning die we aan de CEA-markt bieden aanzienlijk verbeteren," aldus Chris Mayer, SVP en hoofd van Hydrofarm Commercial. "Onze prioriteit is om een van de belangrijkste wereldwijde leveranciers van CEA-producten en
-diensten te worden. Wij geloven dat de CEA-sector een enorm potentieel heeft en we zijn zeer verheugd om een 50-jarige veteraan van de wereldwijde tuinbouwsector in ons team te hebben."

"Samenwerken met het Hydrofarm-team, IGE en Chris Mayer is een droom die uitkomt voor een bedrijf als CEA Advisors", zegt Glenn. "Ik ben ervan overtuigd dat samenwerking de sleutel is tot succes in de huidige uitdagende economische omgeving. We geloven sterk dat er in CEA wereldwijd een grote kans is voor nieuwe telers, en daarom zal ons eerste initiatief het ontwerp en de distributie van een betaalbare instapmodel Growtainer zijn. De beginnende CEA-teler kan dit teeltsysteem leren kennen en ervaren met een minimale investering en vervolgens overstappen naar andere, meer geavanceerde systemen die beschikbaar zijn."

Voor meer informatie:
CEA Advisors
gb@cea-advisors.com
www.growtainers.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.