Beursklimaat prima op orde tijdens GreenTech in zomerse sferen

De eerste dag van GreenTech Amsterdam zit erop en dag twee is volop bezig. Al na één dag kunnen we concluderen dat er een stuk meer bezoek uit Azië op de beurs is. Ook positief is het klimaat in de beurshallen, letterlijk en figuurlijk. Tevreden merkten standhouders en bezoekers op dat het goed uit te houden was in de zorgvuldig afgedekte en gekoelde hal. Het zonnetje werd binnen niet gemist.


Vlnr: Barry Roessen van scre3ns, Lauren Besemer van Ventiguard, en Willem Vriezen, Jack Vlottes en Dave Boer van Huisman

Wel gemist door sommige bezoekers werd een papieren folder met de beursplattegrond. Die was bij binnenkomst niet te krijgen. Een groot bord met daarop de plattegrond of een blik online moest de weg wijzen. En dat was soms wel even nodig nu de beurs na toch drie crisisjaren weer goed op volle sterkte is getuige de ruim 540 standhouders die er op de vloer te vinden zijn.

Cofra Sustainable Food Group en Dalsem hielden dinsdag een borrel bij de stand.


Intra Horti lanceert op de beurs een nieuwe hygiëne trolley

Het Aziatische, en vooral ook Chinese bezoek kondigde zich de afgelopen maanden al aan, en diverse bedrijven verheugden zich er ook op na inmiddels toch jaren weer eens live kennissen en contacten te ontmoeten. De beursvloer in RAI Amsterdam was hiervoor de ideale gelegenheid, en ook 's avonds zal er bij een hapje en een drankje goed bijgepraat zijn.


Met het mooie weer buiten snappen steeds meer telers: waterkwaliteit moet goed blijven. Ultramins draagt hier haar steentje aan bij.

Traditiegetrouw werden er op dag een prijzen uitgereikt voor innovaties en innovatieve ideeën. De jury koos Skytree als winnaar van de Concept Award met hun product Model 5, en Biobest, in samenwerking met PATS als winnaar van de Innovation Award met hun product Trap-Eye.

Het onderwerp energie is op de beurs nooit ver weg. Bij Zantingh hebben ze de technieken gereed om telers te helpen zo flexibel mogelijk te zijn.

Jan van Staalduinen van Robur en Aad Verduijn van MJ-Tech gaan allebei al 'even' mee in het vak


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.