'Kneiterverse paprika's' van paprikakwekerij Moors bij lokale Jumbo

Jumbo Remco Bennenbroek in Someren is gestart met de verkoop van producten van eigen bodem. In de supermarkt liggen nu paprika's van Kwekerij Moors. In onderstaande video is te zien dat Remco Bennenbroek en Hannie Moors enthousiast zijn over deze samenwerking. Remco vertelt in de video dat hij het belangrijk vindt om samenwerking te zoeken met lokale telers. Hannie: "Dit zijn sowieso de lekkerste paprika's." Hannie vertelt dat ze dit een superleuk initiatief vindt, maar dat de kwekerij normaal aan groothandels levert.

Hannie: "We kregen de vraag of we ook aan particulieren verkochten, maar dat deden we nooit, en op deze manier kunnen we ze toch doorsturen." Remco vertelt dat hij ook met andere leveranciers en kwekers bezig is om lokale producten direct in de supermarkt aan te bieden. Remco: "We zijn zeker niet klaar. We zijn van plan om nog meer lokale producten in de winkel te presenteren." Jumbo gaat de paprika's zelf bij Hannie halen. "De paprika's zijn kneitervers".

Bron: SIRIS Asten Someren


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.