"Meld geldzorgen"

Bijzonder uitstel belasting door corona gaat verdwijnen

De Belastingdienst roept ondernemers op om contact met hen op te nemen als er geldzorgen zijn. Tijdens de coronacrisis hebben veel bedrijven uitstel van betaling gekregen en deze moet wel worden terugbetaald. Bedrijven die nog niets hebben terugbetaald of een grote betalingsachterstand hebben ontvangen binnenkort een brief. Zij moeten de coronaschuld binnen 14 dagen terugbetalen.

Volgens de Belastingdienst is het belangrijk dat bedrijven met betalingsproblemen zich melden, want het is nooit te laat voor hulp. Maar zij moeten wel zelf in actie komen. Lukt dat niet, dan kan dat uiteindelijk leiden tot een deurwaarder op de stoep. In de brief die de bedrijven ontvangen staat dat het bijzonder uitstel van betaling wordt ingetrokken.

Contact met Belastingdienst
Bedrijven die advies willen of hulp kunnen contact opnemen met het team van Geldfit Zakelijk op 0800 8115 of kijken op Geldfit.nl/zakelijk voor meer hulpmogelijkheden.

Bron: evofenedex


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.