Voor BinnensteBuiten bezoekt chef-kok Alain verschillende telers in Noordwijk. Samen met thee-expert Kiona Malinka maken ze een rondje door het vroegere kruidencentrum van Nederland.
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-26 Trio van verse kruiden in handige verpakking
- 2023-09-21 Vanille winstgevend gewas: "$250 à $600 per kilo voor de gedroogde bonen"
- 2023-09-14 "Kan bio in het schap tegen de prijs van gangbaar product?"
- 2023-09-14 "Minder potkruiden, meer biologische sierplanten"
- 2023-09-12 “Continuïteit bieden is lastig, maar je creëert er wel een groeimarkt mee”
- 2023-09-08 Nieuwe lijn vers gesneden kruiden onder Vitalicious BIO-Organic label
- 2023-09-06 "Voor ons ontstaat tegenwoordig een tweede seizoen in het najaar door vraag vanuit boomkwekerijen"
- 2023-09-01 “De grootste groei zit nog steeds in munt”
- 2023-08-25 Citroengras uit het 'knoflookland'
- 2023-08-23 "Kruidenprijs op een stabiel niveau"
- 2023-08-16 Verse zwarte peper telen in Nederland: "Veel lekkerder dan het gedroogde spul"
- 2023-08-10 "Onze focus blijft liggen op het differentiëren van ons kruidenassortiment"
- 2023-08-08 'Nedervanille', smaakmaker uit het Westland
- 2023-07-19 Kenia is momenteel de belangrijkste leverancier van basilicum aan Europa
- 2023-07-13 "Kenia is belangrijkste leverancier van basilicum in Europa"
- 2023-06-30 "Grote vraag naar eetbare bloemenmixen uit Zuid-Afrika"
- 2023-06-27 Jaarrond kruiden en sla telen met minimale irrigatie
- 2023-06-21 Vitalicious BIO-Organic vanaf deze week verkrijgbaar
- 2023-06-12 Nieuw basilicumras helpt indoor teler zich te onderscheiden
- 2023-06-12 Koppert Cress voegt Sansho Leaves toe aan het assortiment