Inzet op verkoop aardwarmtebron Horst deze zomer

Uit een nieuw faillissementsverslag van CLG Geothermie blijkt dat er hard gewerkt wordt aan een definitieve activa-overeenkomst. De verwachting is dat het deze zomer rond kan komen. Het gaat om een nieuwe koper die zich heeft gemeld, nadat een eerdere koper eerder afhaakte. "We zijn verder dan ooit", liet curator Jos Bloo in een toelichting destijds weten.

Sinds afgelopen najaar is in overleg met (de adviseurs van de koper) veel werk verricht om tot de overeenkomst te kunnen komen, schrijft de curator. Fysiek is aanwezig norm-besmet afval gecertificeerd afgevoerd. Verder vindt 'veel overleg' plaats met toezichthoudende autoriteiten zoals SodM en EZK. Onderwerp van gesprek is ook het 'op kosten van de koper' voldoen aan de 'diverse wettelijke verplichtingen, indienen van diverse stukken, verzoeken en meldingen bij instanties zoals SodM en EZK.'

De opsporingsvergunning voor aardwarmte van het failliete aardwarmtebedrijf CLG in Horst is dit voorjaar overgedragen aan Nappa bv. Dat blijkt destijds uit een overzicht met wijziging op het Nederlandse Olie- en Gasportaal (NLOG).

Het faillissementsnummer in deze zaak is: F.03/20/233


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.