Vice-president bezoekt Indonesische kasteler

In een poging om moderne en duurzame tuinbouw in Indonesië aan te moedigen, bezocht de vice-president van het land, Ma'ruf Amin, recent kasteeltbedrijf Batamindo Green Farm in Batam. Dit bezoek is bedoeld om milieuvriendelijke en efficiënte teeltmethoden te promoten waarmee aan de voedselbehoeften van het land kan worden voldaan. Batamindo Green Farm is Indonesië's grootste en moderne hydrocultuurkas in Batam, Cikampek en Karawang, Indonesië.

De vicepresident werd vergezeld door zijn vrouw Wury Estu Handayani en door de gouverneur van de provincie Riau-eilanden (Kepri), samen met Dewi Komalasari Ahmad.

Batamindo Green Farm die de vice-president bezocht, is een duidelijk voorbeeld van de moderne tuinbouwtechnologie die in Indonesië is ingevoerd.

Tijdens zijn bezoek kreeg de vicepresident van de COO van Batamindo Green Farm, Agustiadi Lee, een uitgebreide uitleg over de voordelen van de hydroponische teeltmethode en de voordelen ervan voor de Indonesische agricultuur.

Ma'aruf Amin kreeg ook de kans om met eigen ogen te zien hoe verschillende soorten groenten zoals sla, tomaten, mosterdzaad, enz. gedijen op Batamindo Green Farm. "Net als bij het bezoek van Ma'aruf Amin aan Farm Cikampek vorig jaar, was de vicepresident erg onder de indruk van het potentieel van deze technologie bij het aanpakken van de voedseluitdagingen in Indonesië", deelt het team.

Daarnaast moedigde de vicepresident Batamindo Green Farm aan om door te gaan met het ontwikkelen van partnerschappen met omliggende gemeenschappen, met als doel niet alleen de productiecapaciteit te verhogen om aan de marktvraag te voldoen, maar ook om mensen weerbaar te maken en hun welzijn te verbeteren.

"We bedanken vicepresident Ma'ruf Amin en ook de presidentiële medewerkers die tijd hebben vrijgemaakt om een bezoek te brengen aan Batamindo Green Farm."

Voor meer informatie:
Batamindo Green Farm
www.batamindogreenfarm.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.