Donderdagochtend 8 juni, 5.30 tot 11.30 uur

Foodtruck Festival bij de Groot fruit & vegetables in Breda

Op donderdagochtend 8 juni laat Coöperatie Hoogstraten bij de vestiging van de Groot fruit & vegetables in Breda proeven van verrassende gerechtjes met tomaten en aardbeien.

"Een ontbijt met tomaten, tomaatjes als snack op het werk, in een smoothie… de mogelijkheden zijn eindeloos. De specials van Coöperatie Hoogstraten lenen zich voor vele momenten. Samen met Coöperatie Hoogstraten zorgt de Groot fruit & vegetables ervoor dat men het hele jaar door kunnen genieten van smaakvolle Don Mario - EAT NOW vruchtgroenten van hoge kwaliteit. En dat in alle kleuren, vormen en maten", aldus manager John van der Zouwen van de Groot fruit & vegetables.

"Daarnaast staat Hoogstraten bekend om haar aardbeien. De kleur- en smaaknuances van de aardbeien verschillen van ras tot ras. Maar altijd zijn ze glanzend rood, gaaf en sappig. Genoeg redenen om een bezoek te brengen tijdens deze promo-ochtend. Wat te denken van een omeletje met tomaat en paprika of een frisse yoghurt met granola en aardbeien?"

Van 5.30 tot 11.30 uur is Coöperatie Hoogstraten aanwezig met deze foodtruck bij de vestiging in Breda om bezoekers te laten kennismaken met de producten van Coöperatie Hoogstraten.

Voor meer informatie:
John van der Zouwen
de Groot fruit & vegetables
johnvanderzouwen@degrootfreshgroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.