Ikasido Global Group geeft Vertify opdracht voor rassenproeven

Ikasido Global Group geeft aan Vertify opdracht tot het uitvoeren van proeven om de 'duurzame' bruikbaarheid van verschillende rassen in beeld te brengen. Het bedrijf uit Wateringen wil proeven doen als een extra verificatie stap van Ikasidorassen voor Europa. 

Door haar faciliteiten en vakspecialisten is Vertify in staat om aanvullend onderzoek te verrichten naar veredelingsproducten uit de keuken van Ikasido Global Group. Deze onderzoeken betreffen zowel vollegrond- als ook rassenonderzoeken voor de beschermde teelten.

“Het doel van de proeven, bij Vertify, is om beter inzicht te krijgen in de teelteigenschappen en de duurzame bruikbaarheid van rassen als gevolg van van aanwezige ziekteresistenties het planttype en plantweerbaarheid van de verschillende rassen”.

Ikasido Global Group B.V. startte haar activiteiten in 2013. Sindsdien ontwikkelt en veredelt zij nieuwe rassen en verkoopt zij zaden van groenterassen, van meer dan 16 verschillende groentesoorten, in een groot aantal landen.

De ontwikkeling van rassen en de afzet van zaden van Ikasido concentreert zich met haar specialistische groenterassen op de professionele tuinbouw in Centraal- Midden-, Oost- en Zuid-Europa, Azië en Noord-Afrika.

Voor meer informatie: 
Ikasido Global Group B.V.
’s-Gravenzandseweg 48
2291 PE Wateringen
T: + 31 174 200 090 
Peter@ikasido.com
www.ikasido.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.