Nieuw warmtereflecterend scherm

Efficiëntere fotosynthese, hogere opbrengsten, betere kwaliteit en een lager waterverbruik: dat zijn de voordelen van Prisma® Ldf Strong, het nieuwe product dat het Italiaanse Arrigoni ter beschikking stelt voor de bescherming van Solanaceae. Het agrotextiel wordt van 13 t/m 15 juni gepresenteerd op de GreenTech in Amsterdam, op stand 01.345. 

Het nieuwe scherm is volgens de Italianen een nog beter presterende, efficiëntere evolutie van de Prisma Ldf. Het bouwt voort op de kenmerken van het agrotextiel van de hele Prisma-familie, in de eerste plaats temperatuurverlaging en betere doorgang van licht in het PAR-spectrum (fotosynthetisch actieve straling). Dit vermindert zonnebrand op de plant aanzienlijk en verbetert de gewaskwaliteit en opbrengst. De lagere temperaturen zorgen niet alleen voor een efficiëntere fotosynthese, maar verminderen ook de waterbehoefte met 20-30%. 

In vergelijking met Prisma Ldf, is het Prisma Ldf Strong agrotextiel 60% sterker, verspreidt het het licht 78% efficiënter, verbetert het het schaduweffect met 30%, controleert het beter de interne temperatuur door een verminderde doorgang van korte infraroodstraling en bespaart het nog verder op water. Prisma Ldf Strong is daarom een versterkt warmtereflecterend scherm dat het microklimaat verbetert, met intrinsieke kenmerken die het de ideale oplossing maken voor nachtschadegewassen, van paprika's tot tomaten en aubergines.

 

Voor meer informatie:
Arrigoni
www.arrigoni.it  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.