Jeroen Hermanns gestart als recruiter bij Up & Up Talent Solutions

"AGF'ers helpen aan een nieuwe toekomst lijkt me het mooiste wat er is"

Tholen - Per 1 juni is Jeroen Hermanns gestart als recruiter bij Up & Up Talent Solutions. Hermanns heeft een achtergrond in de financiële sector en rolde twaalf jaar geleden de AGF-sector in, waar hij verschillende functies vervulde bij Gomez Fresh en Fresh Globe. "De ervaring die ik heb opgedaan in de branche hoop ik te kunnen gebruiken om ondernemers te adviseren en ook een spiegel voor te houden."

"Ik kende oprichter Taco van der Louw nog vanuit zijn NNZ-tijd, waarin we nog samen een verpakking voor een retailer hebben ontwikkeld. Hij polste mij enige tijd geleden of ik voor Up & Up Talent Solutions aan de slag wilde gaan. Daar heb ik lang over nagedacht, maar uiteindelijk met overtuiging ja op gezegd", vertelt Jeroen.

"Mijn affiniteit zit vooral in de hoek van financiën, QA en QC. Met deze achtergrond hoop ik echt wat toe te voegen aan het team. Mijn focus zal vooral liggen op het invullen van vacatures op het financieel, operationeel of kwaliteitsgebied, maar ook zaken als advies of interim management, zijn competenties die ik graag verder zou willen toevoegen aan Up & Up."

"Ik heb best de afgelopen jaren een aantal zware managementfuncties vervuld en ik vind het een mooie uitdaging om nu ook andere personen naar een hoger plan te tillen. Als recruiter help je mensen aan een nieuwe toekomst, dat lijkt me het allermooiste wat er is. Ik heb een NLP-achtergrond en zie het als een grote uitdaging om mensen te motiveren om van A naar B te komen", aldus Jeroen.

"Bovendien ben ik de directheid binnen de AGF-sector de laatste jaren erg gaan waarderen. In de financiële wereld worden verwachtingen vaak niet uitgesproken. In de AGF is er vaak heel veel duidelijkheid en worden er meteen oplossingen aangedragen. De arbeidsmarkt is nog altijd gespannen. Nu het seizoen weer gestart is zijn veel bedrijven zoekende, tegelijkertijd zie je dat door onzekerheden mensen ook weer een pas op de plaats maken. Het blijft een interessante tijd voor AGF'ers om een overstap te maken. Ik kan alleen maar zeggen, doe het weloverwogen!"

Voor meer informatie:
Jeroen Hermanns
Up & Up Talent Solutions 
Mob: +31(0)6 48 37 28 00 
jeroen@up-up-go.com
www.up-up-go.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.